Tipi legetelt

Tipi legetelt

Tipi legetelt

Synes dine børn bare at cowboyder og indianere er verdens sjoveste leg? Så vil de helt sikkert også synes om et tipi legetelt.

Tipi legetelte er, som navnet også antyder, et legetelt på lige fod med almindeligt lege- og børnetelt.

Og så alligevel ikke.

Almindelige legetelte har en tendens til at være kedelige og være meget lidt fantasifulde.

Sådan forholder det sig ikke med en indianer tipi. Nej. Her opfordres til leg – indianer leg.

Legetelt til børn

Når du skal vælge legetelt til børn, er det vigtigt, at du vælger et telt, som sætter gang i fantasien. Det er her, at et indianer tipi telt kommer ind i billedet. Et indianer legetelt ikke bare opfordrer til leg – nej du kan næsten ikke lade være med straks at få lyst til at lege indianer-tema-leg, når du ser teltet.

Vælg derfor et sjovt og kreativt telt – som fx et tepee telt – når du skal vælge legetelt til børn.

Ud over dette, er det en god idé, at du sikrer dig, at dit barns kommende lege tipi, er nemt at samle. Tænk på den skuffelse, som dit barn møder, hvis ikke han eller hun selv kan deltage i at samle tipien.

Husk derfor – køb tipi til børn.

Tipi tilbud

Et indianertelt kan sagtens være halv-pebret. Det kan dog godt lade sig gøre, at finde et billigt tipi telt.

Vi har taget et kig rundt i markedet for at finde billige tipier. Vi anbefaler, at du tager et kig på PandaPanda.dk, som netop har billige tipi legetelte.

Indendørs tipi

De fleste tipi legetelte kan både benyttes indendørs og udendørs. Dette er dog noget du bør sikre dig, inden du springer ud og investerer i et.

Du bør gøre dig klart, om det kun skal være et indendørs tipi telt, eller om det også skal benyttes til udeleg. Skal indianerteltet både benyttes til inde- og udeleg, skal du derfor købe et, der kan holde til dette.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *